btw, nechtělo by to doplnit výkazy za 2009? už jsem na to upozorňoval v červenci, takhle by to mohlo působit že k nám OP Koleč jezdí jen 1x do roka!
Moderátor: L. Šulc
pepa píše:Dobrý den,
Ps.: Paní starostko, co Vás (jako město) vedlo k nákupu zametadla za Vari system a ne za Multicar když máme tak techniku s vývoden hydrauliky na předek.....
L. Šulc píše:pepa píše:Dobrý den,
Ps.: Paní starostko, co Vás (jako město) vedlo k nákupu zametadla za Vari system a ne za Multicar když máme tak techniku s vývoden hydrauliky na předek.....
K této části Vašeho dotazu. Hydraulika je opravdu vpředu připravena. Umíte si však představit, jak multikára s radlicí nebo smetákem šíře 120-150 cm jezdí po chodnících, překonává obrubníky a udržuje i úzké chodníky a uličky? Navíc můžeme využít radlici k zahradnímu traktoru. Proto byl zvolen zametací stroj, výhradně vyvinutý pro údržbu chodníků a pro obce. Vari systém využijeme i jinak. Počítáme s dokoupením bubnové sekačky na sekání hrubých ploch, na které nestačí křovinořezy. Starý stroj, který město vlastní, je již vyběhlého typu a nejsou náhradní díly. Využití Multicary se nevzdáváme, o radlici se uvažuje pro údržbu místních cest a komunikací. Při množství sněhu v letošní zimě dostal přednost zametací set. Bohužel dodací lhůta byla delší, než jsme čekali. S pozdravem L.Šulc, MěÚ Velvary.
Ing. Radek Moulis (Obec Koleč) 3.2.2010 13:28:43
Doprava (č. 734867)
Dobrý den,
stav je stále stejný. Požádal jsem o omezení vjezdu nákladních vozidel nad 7t přes naši obec Magistrát města Kladna a naše žádost byla zamítnuta (k tomu jsem doložil i statický posudek znalce). V tuto dobu platí zákaz 22t a to do doby, než bude opravena kromě propadlé vozovky (která jejiž opravena) také vozovky, která se trhá a ujíždí mezi restaurací Slavie a jatky. Jakmile bude tato havárie komunikace oprvaena, obávám se, že bude SÚS odstraněn i zákaz 22t.
Radek Moulis
Ing. Radek Moulis (Obec Koleč) 6.1.2010 16:29:14
kanalizace (č. 728600)
Bohužel jde o věci, které v obci neovlivníme. Dotčené orgány stanovené termíny nedodržují a stavební úřad bez jejich stanoviska žádné rozhodnutí nevydá. Také jsem si představoval, že vše půjde mnohem rychleji.
Radek Moulis
Ing. Radek Moulis (Obec Koleč) 7.12.2009 13:39:23
Vánoční strom (č. 722978)
Dobrý den,
celá akce byla uspořádána kulturní komisí ve spolupráci se základní školou. Nevím, zda mám zasahovat do této akce a nechávat odstraňovat "výzdobu". Projednám Vaše přání s kulturní komisí. Na obhajobu kulturní komise musím napsat, že občarstvení zajišťovala základní škola, tzn., že kulturní komise nemohla určovat kdo si bude občarstvení platit a kdo nikoliv. Bohužel se tyto informace dozvídám od Vás. Předpokláýdal jsem, že účinkující měli občerstvení zdarma. Pokud by jsem byl dopředu požádán, neměl bych určitě problém, aby občerstvení pro děti uhradila obec. Prověřím to. Děkuji. Radek Moulis
pepa píše:L. Šulc píše:pepa píše:Dobrý den,
A mužu tedy vědět proč byla zakoupena Multicar s vývodem hydrauliky vna předku, což nákup samozřejmně prodražilo? Má vůbec město nejaký příslušenství použitelné pro tento system?
kat píše:Dobrý den,
děkuji za doplnění zpráv. Rád bych se ještě zeptal p. Moulise zda zprávy do PDF exportuje opravdu on (ve vlastnostech dokumentu je uveden jako autor) a zda tak o naši bezpečnost pečuje v pracovní době tajemníka Velvar nebo starosty Kolče?
Stejně tak by mě zajímalo zda do náplně velvarského tajemníka patří příspěvky na foru http://www.kolec.cz, které se kryjí s úředními hodinami velvarské radnice;Ing. Radek Moulis (Obec Koleč) 3.2.2010 13:28:43
Doprava (č. 734867)
Dobrý den,
stav je stále stejný. Požádal jsem o omezení vjezdu nákladních vozidel nad 7t přes naši obec Magistrát města Kladna a naše žádost byla zamítnuta (k tomu jsem doložil i statický posudek znalce). V tuto dobu platí zákaz 22t a to do doby, než bude opravena kromě propadlé vozovky (která jejiž opravena) také vozovky, která se trhá a ujíždí mezi restaurací Slavie a jatky. Jakmile bude tato havárie komunikace oprvaena, obávám se, že bude SÚS odstraněn i zákaz 22t.
Radek MoulisIng. Radek Moulis (Obec Koleč) 6.1.2010 16:29:14
kanalizace (č. 728600)
Bohužel jde o věci, které v obci neovlivníme. Dotčené orgány stanovené termíny nedodržují a stavební úřad bez jejich stanoviska žádné rozhodnutí nevydá. Také jsem si představoval, že vše půjde mnohem rychleji.
Radek MoulisIng. Radek Moulis (Obec Koleč) 7.12.2009 13:39:23
Vánoční strom (č. 722978)
Dobrý den,
celá akce byla uspořádána kulturní komisí ve spolupráci se základní školou. Nevím, zda mám zasahovat do této akce a nechávat odstraňovat "výzdobu". Projednám Vaše přání s kulturní komisí. Na obhajobu kulturní komise musím napsat, že občarstvení zajišťovala základní škola, tzn., že kulturní komise nemohla určovat kdo si bude občarstvení platit a kdo nikoliv. Bohužel se tyto informace dozvídám od Vás. Předpokláýdal jsem, že účinkující měli občerstvení zdarma. Pokud by jsem byl dopředu požádán, neměl bych určitě problém, aby občerstvení pro děti uhradila obec. Prověřím to. Děkuji. Radek Moulis
Pokud p. Moulis u nás pracuje na půl úvazku, nebo má jinou pracovní dobu než jsou úřední dny, tak bych ho poprosil o zveřejnění jeho vlastních "úředních hodin" ve funkci tajemníka.
Díky
kat píše:Dobrý večer pane tajemníku,
1/ ve vlastnostech souboru PDF je uveden ten kdo soubor zpracovává a je zde uvedeno i datum a čas. Podle těchto údajů jste ve střetu zájmů, protože v pracovní době tajemníka Velvar zpracováváte administrativu OP Koleč
2/ ano, zákon nestanovuje dobu kdy vykonáváte funkci starosty Kolče a proto ji (dle Vašeho výkladu) vykonáváte i během pracovní doby tajemníka Velvar. Je mi jedno co děláte po pracovní době, ale v pracovní době na velvarské radnici by jste se měl věnovat práci pro Velvary a ne pro Koleč.
3/ pokud nemáte vlastní úřední hodiny, tak předpokládám že jsou stejné jako všeobecné úřední hodiny na velvarské radnici. Nechápu tedy, proč se v pracovní době tajemníka Velvar věnujete starostování v Kolči!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků